skip to Main Content

» Har du brug for en tekst, der udstråler stor faglighed og samtidig er let at forstå?
» Mangler du en skribent, der både har sprogfornemmelse og specialviden?
» Og skal teksten handle om arkitektur eller bygningsbevaring?

Så kan jeg måske hjælpe!

Jeg skriver især om arkitektur, arkitekturhistorie, bygningsbevaring, restaurering og renovering. Men jeg skriver også om film, udstillinger og museer, rejser og andre lande, særligt Italien.

Jeg løser opgaver med udgangspunkt i mine uddannelser som arkitekt og kunsthistoriker og mine 25 års erfaring med arkitektur og formidling. Jeg skriver faglitteratur, der bruger forskningsmæssige metoder og er videnskabelige og fagfællebedømte, men jeg skriver også populært tilgængelige tekster. Mit speciale er formidling af faglig viden på en tilgængelig måde uden at gå på kompromis med det faglige niveau.

Jeg skriver for dem, der sætter pris på tekster med substans. For dem der er nysgerrige. For dem der godt kan lide at undre sig. For dem der gerne vil lære lidt mere om noget, de ikke vidste noget om før. Og jeg skriver helst på baggrund af konkrete steder og bygninger, samtaler/interview med relevante parter eller med udgangspunkt i den guldgrube af viden, som arkiver gemmer på.

Jeg arbejder også som redaktør og korrekturlæser, så jeg er vant til at gennemarbejde mine egne tekster i forhold til sprog og struktur og tjekke dem grundigt for fejl og mangler.

Se mit CV og publikationsliste.

Back To Top