Skribent

farverigt tastatur

» Har du brug for en tekst, der udstråler stor faglighed og samtidig er let at forstå?
» Mangler du en skribent, der både har sprogfornemmelse og specialviden?
» Og skal teksten handle om arkitektur eller kunst? Om film eller rejser? Eller noget andet kulturelt?

Så kan jeg måske hjælpe!

Jeg skriver om kulturstof generelt, primært arkitektur og kunst. Mine tekster kan handle om både ny og gammel arkitektur, om arkitekturhistorie, bygningsbevaring og byer, om kunst og kunsthistorie og om film, udstillinger og museer, rejser og andre lande, særligt Italien.

Jeg løser opgaver med udgangspunkt i mine uddannelser som arkitekt og kunsthistoriker og mine 20 års erfaring med arkitektur, kunst og formidling. Jeg skriver også akademisk, men mit speciale er formidling af faglig viden på en populær måde uden at gå på kompromis med det faglige niveau.

Jeg skriver for dem, der sætter pris på tekster med substans. For dem der er nysgerrige. For dem der godt kan lide at undre sig. For dem der gerne vil lære lidt mere om noget, de ikke vidste noget om før. På en faglig, men tilgængelig måde. Til aviser og magasiner, fagblade og antologier kan det være essays, rejseoplevelser, baggrundsreportager eller features.

Jeg skriver også mere fagprægede tekster til f.eks. brochurer, firma- og produktbeskrivelser, dækning af konferencer og arrangementer, især inden for arkitektbranchen. Her kan jeg hjælpe med at målrette budskabet, fordi jeg har kendskab til både fagligheden bagved og til målgruppen forude.

Jeg arbejder også som redaktør og korrekturlæser, så jeg er vant til at gennemarbejde mine tekster i forhold til sprog og struktur og tjekke dem grundigt for fejl og mangler.

Se mit CV og eksempler på referencer og publicering.

Comments are closed.